Om uw onderneming goed te kunnen (be)sturen, is het noodzakelijk over goede, eenvoudige en duidelijke cijfers te beschikken. De basis daarvoor is een overzichtelijke financiŽle administratie.Wij zijn erin gespecialiseerd om U als ondernemer te adviseren en te begeleiden en het opzetten van Uw boekhouding zodat U meer tijd heeft Uw eigen werkzaamheden de volle aandacht te geven. Onze werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de financiŽle administratie en belastingaangiften.

 

…n wat kunnen wij voor u op dit gebied betekenen ?
Wij zetten de administratie zo op, dat u zonder veel tijd kwijt te zijn met het zoeken naar benodigde gegevens, vrijwel direct kunt vinden wat u nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld snel inzicht krijgen in het bedrijfsresultaat. Ook kunt u eenvoudig opzoeken waarmee en wanneer het bedrijfsresultaat behaald is.
Met deze overzichtelijke en snel te vinden 'data' kunt u uw bedrijfsvoering dusdanig aanpassen, dat u in de toekomst uw toegevoegde waarde (lees: winst) kunt vergroten.


Als meedenkend adviseur hanteren wij geen keiharde ratio’s maar plaatsen wij uw financiŽle gegevens tegen de achtergrond van u zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Hierdoor kan er een gezonde situatie ontstaan voor uw ondernemingschap op lange termijn
Om bijvoorbeeld de kosten die uw bedrijf maakt te kunnen beperken, is het van belang om deze goed in beeld te brengen. Wanneer het overzicht duidelijk is, kunt u met adviezen van onze kant de kosten zoveel mogelijk beperken. Ook uw inkoopbeleid kan op deze manier aangepast worden, zodat u er veel profijt van zult ondervinden.
 
U (be)stuurt uw bedrijf en wij zorgen voor de bijkomende, vaak onvoorziene problemen die er mee gemoeid zijn.


Uw privť situatie
Naast het belang van een goedlopende bedrijfsvoering, is de privť situatie natuurlijk net zo van belang.

Voor particulieren kunnen wij onze diensten beschikbaar stellen in de vorm van het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte alsmede het verzorgen van formulieren voor maandelijkse teruggaaf van belasting in verband met aftrekposten. Voor meer informatie ga svp naar: Particulieren

 

Voor meer informatie kunt u ons bellen of hier een email naar ons sturen met uw vragen.

 

Vorige pagina

© 2003 Acosti Professional Services, alle rechten voorbehouden.